Palveluehdot

Palvelun kuvaus

Verkkopalvelun avulla TM Autoratkaisut Oy ilmoittaa omilla Autorahoiksi.fi sivuilla ajoneuvoja, jotka ovat auton omistajan syötettyjen tietojen pohjalta annettu palvelun käyttöön ajoneuvon hinta-arvioin selvittämistä varten.

Autorahoiksi.fi

Palvelun tarjoaja TM Autoratkaisut Oy (jäljempänä Autoratkaisut Oy)

Autoratkaisut Oy on ajoneuvojen realisointiin keskittynyt yritys, joka tuottaa realisointipalveluita koko maassa ja sen palveluita käyttävät yksityiset, yritykset, vakuutusyhtiöt, autovuokraamot tai muut ajoneuvokaluston hallinnointiin keskittyneet yritykset.

Palvelun sisällöstä

Palveluntarjoajalla on oikeus, mutta ei velvollisuutta tarkastaa ja muuttaa tai poistaa ilmoituksessa esitettävien kirjoitusten sisältöä. Palveluntarjoajalla on lisäksi oikeus muuttaa jätettyjen ilmoitusten otsikointia, sekä oikeus olla julkaisematta kuvia, jotka ovat sen käsityksen mukaan asiaankuulumattomia tai epäasiallisia.

Yleistä

Käyttämällä Palvelua Käyttäjä (jäljempänä Asiakas) hyväksyy nämä Palveluehdot ja vakuuttaa toimivansa näiden Palveluehtojen, kulloinkin sovellettavan lain ja hyvän tavan mukaisesti. Tällöin Palveluntarjoajan ja Käyttäjän välille syntyy näiden Palveluehtojen mukainen sopimus. Käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias.

Ilmoituksen jättäminen ja esilläoloaika  

Auton tiedot jätetään palveluun hyväksymällä palveluehdot ja täyttämällä lomake, jossa tarkennetaan auton tiedot ja siinä olevat viat. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus poistaa tai muuuttaa ilmoitettuja ilmoituksia sekä merkata niitä valmiiksi.

Mikäli et halua ilmoituksesi näkyvän sivuilla niin voit myös lähettää siitä ilmoituksen osoitteeseen palvelukeskus@autoratkaisut.fi.

Kaupankäynti palvelussa

Kaupanteko Palvelussa tapahtuu käyttäjien kesken eikä Palveluntarjoaja ole Palvelussa tapahtuvassa kaupankäynnissä osapuolena. Käyttäjät sopivat erikseen kaupankäynnin ehdot ja niiden toteutumisen vastuu on kaupantekoon osallistuvilla käyttäjillä. Palveluntarjoaja ei vastaa  tapahtuneesta myynnistä kolmannelle osapuolelle.

 

Miten pääsen tarjoamaan kiinnostavasta kohteesta?

Rekisteröitymällä palveluun voit aloittaa ajoneuvoista tarjoamisen. Rekisteröinnin tehtyäsi pääset seuraamaan kohteiden hintakehitystä ja tarjoamaan ajoneuvoista ostohintaa.

Asiakkaan velvollisuudet

Auton omistaja (jäljempänä asiakas).

Myydessä kohteen ilmoittaja on vastuussa kaikista ilmoituksen tietojen oikeellisuudesta.  

Asiakas varmistaa, että sivuston ylläpitäjälle (Autoratkaisut Oy) toimitetut ajoneuvon tiedot ovat merkitty oikein ja kaikki ajoneuvossa myyntihetkellä havaitut viat on tuotu esille. 

Asiakas vastaa siitä, että ajoneuvo ja kaupan yhteydessä siirtyvät varusteet ovat hänen omaisuuttaan ja samoin siitä, että ajoneuvon mahdollinen velkaosuus ja ajokielto on ilmoitettu ostajalle.  

Hintatiedot: Sinä päätät, myytkö autosi

Palvelu ei velvoita ilmoittajaa myymään autoa, veloitamme ilmoituksen hallinnoinnista (ilmoituksen asettamisesta sekä ilmoituksen poistamisesta)  69€ 

Palvelu sisältää:

  • Ajoneuvon myynti-ilmoituksen
  • Teknisen tuen auton myyntiin

Sinä päätät, haluatko myydä autosi esitetyllä tarjoushinnalla. 

Ilmoita autosi tarjoustokauppaan

Ilmoita autosi myyntiin ja odota tarjouksia. 

Katso tarjouskaupassa olevat autot

Katso myytävät autot ja tee tarjous seuraavasta projektistasi.