Palveluehdot

Palvelun kuvaus

Etsimme auton omistajan (jäljempänä asiakkaan) puolesta ajoneuvolle parhaan mahdollisen ostohinnan auton kunnosta riippumatta.

Verkkopalvelun avulla Autoratkaisut Oy ilmoittaa omilla Autorahoiksi.fi sivuilla ajoneuvoja, jotka ovat auton omistajan syötettyjen tietojen pohjalta annettu palvelun käyttöön ajoneuvon hinta-arvioin selvittämistä varten.

Autorahoiksi.fi

Palvelun tarjoaja TM Autoratkaisut Oy (jäljempänä Autoratkaisut Oy)

Autoratkaisut Oy on ajoneuvojen realisointiin keskittynyt yritys, joka tuottaa realisointipalveluita koko maassa ja sen palveluita käyttävät yksityiset, yritykset, vakuutusyhtiöt, autovuokraamot tai muut ajoneuvokaluston hallinnointiin keskittyneet yritykset.

Palvelun sisällöstä

Palveluntarjoajalla on oikeus, mutta ei velvollisuutta tarkastaa ja muuttaa tai poistaa ilmoituksessa esitettävien kirjoitusten sisältöä. Palveluntarjoajalla on lisäksi oikeus muuttaa jätettyjen ilmoitusten otsikointia, sekä oikeus olla julkaisematta kuvia, jotka ovat sen käsityksen mukaan asiaankuulumattomia tai epäasiallisia.

Yleistä

Käyttämällä Palvelua Käyttäjä (jäljempänä Asiakas) hyväksyy nämä Palveluehdot ja vakuuttaa toimivansa näiden Palveluehtojen, kulloinkin sovellettavan lain ja hyvän tavan mukaisesti. Tällöin Palveluntarjoajan ja Käyttäjän välille syntyy näiden Palveluehtojen mukainen sopimus. Käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias.

Ilmoituksen jättäminen ja esilläoloaika  

Auton tiedot jätetään palveluun hyväksymällä palveluehdot ja täyttämällä lomake, jossa tarkennetaan auton tiedot ja siinä olevat viat. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus poistaa tai muuuttaa ilmoitettuja ilmoituksia sekä merkata niitä valmiiksi.

Mikäli et halua ilmoituksesi näkyvän sivuilla niin voit myös lähettää siitä ilmoituksen osoitteeseen palvelukeskus@autoratkaisut.fi.

Auto ei saa olla myynnissä muissa palveluissa ilmoituksen esilläoloaikana. Mikäli auto myydään ilmoituksen esilläoloaikana toisaalle, veloitamme siitä ilmoituksen tekijää palvelumaksun verran 99€.   

Tarjouksen hyväksy­minen ja maksu­käytäntö

Autoratkaisut Oy toimii kohteiden kaupan osapuolena.Hyväksyttyään tarjouksen Asiakas sitoutuu tekemään kaupan, luovuttamaan ajoneuvon sekä sitoutuu viipymättä tekemään ajoneuvon luovutusilmoituksen ostajalle ”Autoratkaisut Oy:lle”Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun asiakas on hyväksynyt hänelle esitetyn tarjouksen, Autoratkaisut Oy suorittaa tarjouksen mukaisen kauppasumman asiakkaan osoittamalle pankkitilille. Tämän jälkeen myyjä on velvollinen tekemään ajoneuvon luovutusilmoituksen ajoneuvosta uudelle omistajalle Autoratkaisut Oy:lle (Lyn.2772490–6).

Auton luovutus ja sijainti

Ostaja saa tiedon auton sijainnista maksusuorituksen jälkeen. Tämän jälkeen asiakkaan ja tarjouksen tehneen tahon tulee sopia auton luovutuksesta viimeistään 7 vrk kuluessa siitä, kun kauppasumma on suoritettu asiakkaan maksutilille.

Asiakkaan velvollisuudet

Auton omistaja (jäljempänä asiakas)

Myydessäsi kohteen Autoratkaisut Oy:lle olet vastuussa kaikista ilmoituksen tietojen oikeellisuudesta. Autoratkaisut Oy:llä on oikeus hinnan alennukseen tapauksissa, joissa voidaan osoittaa ajoneuvon olleen huomattavasti huonommassa kunnossa kuin sen oletettiin olevan ilmoituksen perusteella. 

Asiakas varmistaa, että sivuston ylläpitäjälle (Autoratkaisut Oy) toimitetut ajoneuvon tiedot ovat merkitty oikein ja kaikki ajoneuvossa myyntihetkellä havaitut viat on tuotu esille. 

Asiakas vastaa siitä, että ajoneuvo ja kaupan yhteydessä siirtyvät varusteet ovat hänen omaisuuttaan ja samoin siitä, että ajoneuvon mahdollinen velkaosuus ja ajokielto on ilmoitettu ostajalle.  

Kaikista ajoneuvon myyntiin liittyvistä tapahtumista tai muutoksista on ilmoitettava palvelun ylläpitäjälle.

Hintatiedot: Sinä päätät, myytkö autosi

Asiakkaan tulee hyväksyä tai hylätä annettu ostotarjous seuraavan arkipäivän kuluessa.

Auton ostajalle kuuluu ostohintaan lisättävä toimitusmaksu, joka on 129€ (7.10.2020 jälkeen)

Palvelu ei velvoita ilmoittajaa myymään autoa, eikä palvelun käytöstä peritä ilmoittajalta maksua.

Palvelu sisältää:

  • Ajoneuvon asiapapereiden hoidon
  • Kauppasumman tilityksen omistajalle
  • Teknisen tuen auton myyntiin
  • Auton noudon 

Sinä päätät, haluatko myydä autosi esitetyllä tarjoushinnalla.