Palveluehdot.

Palvelun kuvaus

Muokkaamme alustaa parhaillaan ja palvelu on poissa käytöstä toistaiseksi.
 

Verkkopalvelun avulla TM Autoratkaisut Oy vastaanottaa ajoneuvotiedot, jotka ovat auton omistajan syötettyjen tietojen pohjalta annettu palvelun käyttöön ajoneuvon hinta-arvion selvittämistä varten.

Autorahoiksi.fi

Palvelun tarjoaja TM Autoratkaisut Oy  

Autoratkaisut Oy on ajoneuvojen realisointiin keskittynyt yritys, joka tuottaa realisointipalveluita koko maassa ja sen palveluita käyttävät yksityiset, yritykset, vakuutusyhtiöt, autovuokraamot tai muut ajoneuvokaluston hallinnointiin keskittyneet yritykset.

Palvelun sisällöstä

Palveluntarjoajalla on oikeus käyttää lomakkeella lähetettyä kuvausta auton vioista, sekä valokuvia etsiessään autolle uutta ostajaa. Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista auton tiedot, sekä valokuvat omissa, sekä muissa alustoissa ja välittää tiedot omalle ostajaportaalleen.

Yleistä

Käyttämällä Palvelua Käyttäjä hyväksyy nämä Palveluehdot ja vakuuttaa toimivansa näiden Palveluehtojen, kulloinkin sovellettavan lain ja hyvän tavan mukaisesti. Tällöin Palveluntarjoajan ja Käyttäjän välille syntyy näiden Palveluehtojen mukainen sopimus. Käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias.

Ilmoituksen jättäminen   

Auton tiedot jätetään palveluun hyväksymällä palveluehdot ja täyttämällä lomake, jossa tarkennetaan auton tiedot ja siinä olevat viat. 

Kaupankäynti palvelussa

Kaupanteko Palvelussa tapahtuu auton omistajan ja Autoratkaisut Oy:n välillä. Autoratkaisut Oy on toimii kaupan osapuolena ja vastaa kaupan toteuttamisesta kuten omistajan vaihdosta sekä muista auton myyntiin liittyvistä seikoista. 

Asiakkaan velvollisuudet

Auton omistaja (jäljempänä asiakas).

Kohteen ilmoittaja on vastuussa kaikista ilmoituksen tietojen oikeellisuudesta.  

Asiakas varmistaa, että sivuston ylläpitäjälle (Autoratkaisut Oy) toimitetut ajoneuvon tiedot ovat merkitty oikein ja kaikki ajoneuvossa myyntihetkellä havaitut viat kuten öljyn kulutus ja muut oleelliset seikat joilla on vaikutusta auton arvoon on tuotu esille. 

Asiakas vastaa siitä, että ajoneuvo ja kaupan yhteydessä siirtyvät varusteet ovat hänen omaisuuttaan ja samoin siitä, että ajoneuvon mahdollinen velkaosuus ja ajokielto on ilmoitettu ostajalle.  

Hintatiedot: Sinä päätät, myytkö autosi

Lomakkeen lähettäminen ei velvoita ilmoittajaa myymään autoa. Kun saat tarjouksen autosta voit päättää myytkö auton vai pidätkö sen itsellä.   

Palvelu sisältää:

  • Auton hinta-arvion 
  • Auton myymisen ja asiapapereiden hoidon

Sinä päätät, haluatko myydä autosi esitetyllä tarjoushinnalla. 

Kysy tarjous autostasi

Ilmoita autosi tiedot ja odota tarjousta. 

Katso kaupan olevat autot

Katso myytävät autot ja tee tarjous seuraavasta projektistasi.