Palveluehdot

Autorahoiksi.fi

 

Palvelun tarjoaja

TM Autoratkaisut Oy

Autoratkaisut Oy on ajoneuvojen realisointiin keskittynyt yritys, joka tuottaa realisointipalveluita koko maassa ja sen palveluita käyttävät yksityiset, yritykset, vakuutusyhtiöt, autovuokraamot tai muut ajoneuvokaluston hallinnointiin keskittyneet yritykset.

Palvelun sisällöstä

Palveluntarjoajalla on oikeus käyttää lomakkeella lähetettyä kuvausta auton vioista, sekä valokuvia etsiessään autolle uutta ostajaa. Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista auton tiedot, sekä valokuvat omissa, sekä muissa alustoissa sekä välittää tiedot omalle ostajaportaalleen hinta-arvion saamista varten.

Jätä ilmoitus

Auton tiedot jätetään palveluun hyväksymällä palveluehdot ja täyttämällä lomake, jossa tarkennetaan auton tiedot ja siinä olevat viat.     

Hyvät valokuvat ja kattavat auton tiedot sen parempi ostotarjous !

 

Kaupankäynti 

  • Asiakas tekee ilmoituksen
  • Hyväksymällä ostotarjouksen kauppasumma maksetaan omistajan tilille
  • Suoritetaan omistajanvaihdos
  • Auto luovutetaan uudelle omistajalle

Kaupan osapuolet

Kauppa solmitaan auton omistajan ja Autoratkaisut Oy:n välillä. Autoratkaisut Oy toimii kaupan osapuolena ja vastaa kaupan toteuttamisesta kuten omistajan vaihdosta sekä muista auton myyntiin liittyvistä seikoista.

Kohteen ilmoittaja on vastuussa kaikista ilmoituksen tietojen oikeellisuudesta.

Asiakas varmistaa, että sivuston ylläpitäjälle (Autoratkaisut Oy) toimitetut ajoneuvon tiedot ovat merkitty oikein ja kaikki ajoneuvossa myyntihetkellä havaitut viat kuten öljyn kulutus ja muut oleelliset seikat, joilla on vaikutusta auton arvoon.

Sinä päätät

Lomakkeen lähettäminen ei velvoita ilmoittajaa myymään autoa. Kun saat tarjouksen autosta voit päättää myytkö auton vai pidätkö sen itsellä.

Palvelu sisältää:

  • Auton hinta-arvion
  • Auton myymisen ja asiapapereiden hoidon

Sinä päätät, haluatko myydä autosi esitetyllä tarjoushinnalla.