Tietoa palvelusta

Etsimme auton omistajan puolesta ajoneuvolle parhaan mahdollisen ostohinnan auton kunnosta riippumatta.

Autorahoiksi.fi verkkopalvelun sivuilla on ajoneuvoja, jotka ovat auton omistajan syötettyjen tietojen pohjalta annettu palvelun käyttöön ajoneuvon hinta-arvioin selvittämistä varten.

Sivustolla ilmoitetut ajoneuvot vaativat korjausta ja niissä on vikoja, sekä puutteita jotka vaativat kunnostusta. Kunnostusta vaativat autot ovat rekisterissä ja näin ollen ne eivät vaadi käyttöönottoa varten rekisteröintikatsastusta. Suurin osa autoista on ajamalla noudettavissa.

Autorahoiksi.fi

Kysymyksiä ajoneuvojen ilmoitta­misesta autorahoiksi.fi sivustolla

Kuka voi ilmoittaa ajoneuvonsa myytäväksi Autorahoiksi.fi sivuille?

Kuka tahansa yksityishenkilö tai yritys sekä muu taho, joka omistaa kyseisen ajoneuvon tai voi antaa ajoneuvonsa myytäväksi.

Minkälaisen ajoneuvon voin myydä Autorahoiksi.fi palvelussa?

Meille käy kaikki ajoneuvot, joissa on korjattavaa tai ovat muuten vaan jääneet käyttämättä. Ajoneuvoilla ei ole kilometri- tai vuosimallirajoituksia.

Auto pitää olla toki rekisteröity ilmoittajan nimiin tai hänellä tulee olla lupa myydä autoa.

Minkälaista vikaa autossa saa olla?

Auto voi olla missä kunnossa tahansa. Tärkeintä on, että kaikki viat on kerrottu mahdollisimman tarkkaan ilmoituksessa. Näkyvät viat kannattaa myös kuvata.

Moottorivaurioinen, vaihteistovikaiset, öljynkulutus autot, kolariautot ja muut kunnostusta vaativat ajoneuvot.

Voinko ajaa autolla, vaikka siinä on vika ja se on ilmoitettu myyntiin?

Ehdottomasti kyllä. Tyypillinen tällainen auto voisi olla auto, jossa on merkittävä öljynkulutus ja auton omistajan harkinnassa on korjaus tai myynti. Myös muut vialliset autot, joissa korjaus on edessäpäin.

Miksi myisin ajoneuvoni Autorahoiksi.fi palvelussa?

Autorahoiksi.fi on helpoin ja nopein tapa saada selville oikea markkinahinta viallisesta autostasi. Huutokaupassa ostajina ovat yksityishenkilöt, autopurkamot, autokorjaamot sekä muut tahot, jotka ovat kiinnostuneita Ostamaan viallisen auton.

Miten myyminen tapahtuu?

Täytät tiedot autostasi ja lisäät hyvät kuvat. Autosi on asetetun ajan myynnissä ja kaikki käyttäjät voivat tehdä siihen tarjouksia.

Pitääkö autoa esitellä ostajaehdokkaille?

Autoon ei ole mahdollista tutustua paikan päällä erikseen, näin säästyy turha esittelyyn käytetty aika ja vaiva. Me hoidamme puolestasi autoon liittyvät tarkentavat tekniset kysymykset ja pyydämme sinulta tarkennuksia tarvittaessa.

Miten saan autostani parhaan hinnan?

Tärkeintä hyvän hinnan saavuttamiseksi on kertoa oikea vikakuvaus. Kaikki tiedossa olevat viat tulee ilmoittaa, jotta ostajalle tulee selkeä kuva mitä autossa on korjattavaa. Hyvät valokuvat autosta edistää tarjousta merkittävästi. Myös tehdyistä korjauksista ja huolloista ovat auton arvoa nostattavia seikkoja.

Onko korkein tarjous pakko hyväksyä?

Mikäli et jostain syystä halua hyväksyä korkeinta tarjousta, voit hylätä sen. Auto on mahdollista kuitenkin laittaa vielä uudestaan myyntiin, mistä emme veloita erikseen.

Milloin saan rahat ajoneuvostani?

Hyväksytyn myyntipäätöksen jälkeen ostajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa kauppasumma. Kun ostaja on maksanut ja ilmoittanut noudon tapahtuneeksi sekä luovutusilmoitus on tehty, rahat tilitetään myyjälle.

 

 

Kysymyksiä huutokaupasta autorahoiksi.fi sivustolla

Mitä tarkoittaa ennakkohuuto?

Kun kohteena on ennakkohuudolla myytävä kohde pidättää myyjä oikeuden hyväksyä tai hylätä siitä tehty korkein tarjous. Myyjällä on tällöin myös oikeus tarvittaessa neuvotella myyntihinnasta. Myyntipäätös ilmoitetaan ostajille kahden vuorokauden sisällä kohteen sulkeutumisesta. Ennakkohuuto ei velvoita myyjää myymään autoa eniten tarjoavalle, vaan antaa omistajalle vaihtoehdon harkita korjauttaako auton vai myykö sen sellaisenaan

Mitä jos auto on mynnissä eniten tarjoavalle?

Kun auto on huutokauppassa myynnissä eniten tarjoavalle on auton omistaja velvoitettu myymään auton huutokaupan päätyttyä korkeimman tarjouksen tehneelle taholle.

Miten pääsen tarjoamaan kiinnostavasta kohteesta?

Rekisteröitymällä palveluun voit aloittaa ajoneuvoista tarjoamisen. Rekisteröinnin tehtyäsi pääset seuraamaan kohteiden hintakehitystä ja tarjoamaan ajoneuvoista ostohintaa.

Miten ostaminen tapahtuu käytännössä?

Hyväksytyn ostotarjouksen jälkeen ostaja saa laskun sähköpostiin, jonka maksamalla hän saa auton asiapaperit rekisteröintiä varten ja voi noutaa auton. Kauppasumma maksetaan ja kauppa tehdään aina luotettavasti palvelun tuottajan TM Autoratkaisut Oy:n välillä.