Tietoa palvelusta

Etsimme auton omistajan puolesta ajoneuvolle parhaan mahdollisen ostohinnan auton kunnosta riippumatta.

Autorahoiksi.fi verkkopalvelun sivuilla on ajoneuvoja, jotka ovat auton omistajan syötettyjen tietojen pohjalta annettu palvelun käyttöön ajoneuvon hinta-arvioin selvittämistä varten.

Autorahoiksi.fi

Kysymyksiä ajoneuvojen ilmoitta­misesta autorahoiksi.fi sivustolla

Kuka voi ilmoittaa ajoneuvonsa myytäväksi Autorahoiksi.fi sivuille?

Sivustolla on pääasiassa TM Autoratkaisut Oy:n ilmoittamia myynnissä olevia kunnostettavia ajoneuvoja. 

Mikäli yksityishenkilö tai yritys sekä muu taho, joka omistaa kyseisen ajoneuvon haluaa asettaa ajoneuvonsa myytäväksi sivustolle voi ilmoituksen autosta lähettää meille. 

Käymme ilmoitukset lävitse ja olemme yhteydessä ilmoittajaan. 

Ilmoituksen julkaisu tai sen poisto palvelusta kustantaa 69€

  

Minkälaisen ajoneuvon voin myydä Autorahoiksi.fi palvelussa?

Meillä voi ilmoittaa kaikenlaisia ajoneuvoja. Ajoneuvoilla ei ole kilometri- tai vuosimallirajoituksia.

Auto pitää olla toki rekisteröity ilmoittajan nimiin tai hänellä tulee olla lupa myydä auto.

Minkälaista vikaa autossa saa olla?

Auto voi olla missä kunnossa tahansa. Tärkeintä on, että kaikki viat on kerrottu mahdollisimman tarkkaan ilmoituksessa. Näkyvät viat kannattaa myös kuvata.

Moottorivaurioinen, vaihteistovikaiset, öljynkulutus autot, kolariautot ja muut kunnostusta vaativat ajoneuvot.

Voinko ajaa autolla, vaikka siinä on vika ja se on ilmoitettu myyntiin?

Ehdottomasti kyllä. Tyypillinen tällainen auto voisi olla auto, jossa on merkittävä öljynkulutus ja auton omistajan harkinnassa on korjaus tai myynti. Myös muut vialliset autot, joissa korjaus on edessäpäin.

Miksi myisin ajoneuvoni Autorahoiksi.fi palvelussa?

Autorahoiksi.fi on helpoin ja nopein tapa saada selville oikea markkinahinta viallisesta autostasi. Tarjouskaupassa ostajina ovat yksityishenkilöt, autopurkamot, autokorjaamot sekä autoliikkeet ja muut tahot.

Miten myyminen tapahtuu?

Täytät tiedot autostasi ja lisäät hyvät kuvat. Autosi on asetetun ajan myynnissä ja kaikki käyttäjät voivat tehdä siihen tarjouksia. Kun kauppahinta on sovittu  auton omistaja ja ostaja sopivat maksusta ja auton luovutuksesta.

 

Miten saan autostani parhaan hinnan?

Tärkeintä hyvän hinnan saavuttamiseksi on kertoa oikea kuvaus autosta. Kaikki tiedossa olevat viat tulee ilmoittaa, jotta ostajalle tulee selkeä kuva mitä autossa on korjattavaa. Hyvät valokuvat autosta edistää tarjousta merkittävästi. Myös tehdyistä korjauksista ja huolloista ovat auton arvoa nostattavia seikkoja.

Onko korkein tarjous pakko hyväksyä?

Mikäli et jostain syystä halua hyväksyä korkeinta tarjousta, voit hylätä sen. Auton tarjouskauppa jatkuu seuraavat 7 vrk uudestaan automaattisesti. Mikäli et halua ilmoituksen näkyvän ilmoitathan siitä meille palvelukeskus@autoratkaisut.fi

Miten pääsen tarjoamaan kiinnostavasta kohteesta?

Rekisteröitymällä palveluun voit aloittaa ajoneuvoista tarjoamisen. Rekisteröinnin tehtyäsi pääset seuraamaan kohteiden hintakehitystä ja tarjoamaan ajoneuvoista ostohintaa.

Kysymyksiä Tarjouskaupasta autorahoiksi.fi sivustolla

Mitä tarkoittaa normaali Tarjouskauppa?

Kun kohteena on normaali tarjouskaupalla myytävä kohde pidättää myyjä oikeuden hyväksyä tai hylätä siitä tehty korkein tarjous. Myyjällä on tällöin myös oikeus tarvittaessa neuvotella myyntihinnasta. Tarjouskauppa ei velvoita myyjää myymään autoa eniten tarjoavalle, vaan antaa omistajalle vaihtoehdon harkita myykö auton sellaisenaan.

Mitä jos auto on mynnissä osta heti hinnalla ?

Kun auto on tarjouskaupassa myynnissä osta heti hinnalla on auton omistaja velvoitettu myymään auton tarjouskaupan osat heti hinnan tarjouksen tehneelle taholle.

Miten pääsen tarjoamaan kiinnostavasta kohteesta?

Rekisteröitymällä palveluun voit aloittaa ajoneuvoista tarjoamisen. Rekisteröinnin tehtyäsi pääset seuraamaan kohteiden hintakehitystä ja tarjoamaan ajoneuvoista ostohintaa.